Skip to content

Extra

Trouwen

Deze dag moet heel bijzonder zijn en begint bij Eynderhoof dan ook met het ontvangst door de hofdames Joke en Bep. Beide hofdames zorgen er ook voor dat deze officiële plechtigheid, een onvergetelijke trouwdag wordt. Dit natuurlijk geheel naar uw wens en de mogelijkheden die Eynderhoof hiervoor heeft. De trouwlocatie is zeker ook romantisch en ligt op de eerste verdieping van de herberg ‘Bî-j Lieberte Gon’. Het is de zogenaamde “vriendenkamer”. Hier verbindt de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Nederweert op een wel aparte manier, en vaak verwijzend naar het textiele kunstwerk met de symbolen van liefde, hoop en trouw gemaakt door Greet Boekholt, de aanstaanden in de echt. waarna ze verder het leven in gaan als echtpaar.

Terwijl het echtpaar met de fotograaf op stap gaat voor hun fotoreportage, kunnen de gasten kennis maken met de rijke geschiedenis van Eynderhoof. Naast het trouwen is het ook mogelijk om in de herberg de feesttaart aan te snijden en/of te klinken op een gelukkig huwelijk, gevolgd door een gezellige receptie. De Hofdames helpen u graag om deze speciale dag in Eynderhoof te beleven met veel extra`s en geheel volgens uw wensen. Voor datum en prijsinformatie dient u contact op te nemen met de gemeente Nederweert, tel. 0495-677111. Zij zorgen voor de reservering.

Voor vragen van huishoudelijke aard over Eynderhoof kunt U contact opnemen op met Joke Heijnen, tel. 0495-626944 of e-mail [email protected]. Foto’s laten maken door uw eigen fotograaf is bij een trouwarrangement op Eynderhoof geheel gratis. Indien U niet bij ons trouwt, kunt U wel uw bruidsfoto’s laten maken op Eynderhoof. De kosten zijn dan € 50,-. Wilt u een afspraak maken voor het maken van de foto’s, neem dan contact op met Henk Loyen, tel. 0495-631243. Natuurlijk kunt U ook het algemene informatieformulier invullen.