Vrijwilliger zijn bij Eynderhoof, hoe is dat en hoe kom je er achter of dat iets is voor jou.

Er zijn heel veel mogelijkheden binnen het openluchtmuseum Eynderhoof, bijna te veel om op te noemen. Zo zijn er diverse oude ambachten welke actief uitgevoerd worden, waar je, indien je over voldoende talent beschikt, van andere vrijwilligers de fijne kneepjes van dat oude ambacht zou kunnen leren. Maar er zijn ook voldoende andere bezigheden zoals ondersteunen in de bakkerij of in de herberg of in de tuin of bij de imkers of bij de vele houtbewerkingsactiviteiten en zo zijn er nog veel meer activiteiten welke jouw interesse zouden kunnen hebben.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, misschien is er wel een leuk plekje voor jouw. Misschien vind jij het ook leuk om samen met andere vrijwilligers op maandagmiddag en vrijdagmiddag bezig te zijn om Eynderhoof als een aantrekkelijk openluchtmuseum te onderhouden. Gezellig samen koffie drinken in de pauze en voor diegenen die dat willen is er altijd een lekker stuk vlaai uit onze eigen bakkerij. Na afloop van de activiteiten is er altijd gelegenheid om samen met andere vrijwilligers nog gezellig even wat na te kletsen in de herberg onder het genot van een drankje.

Eynderhoof is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers .

We zijn vooral op zoek naar versterking voor de volgende ambachten/groepen : schilders, archeologie, schoenmakers, bakkers, koperslagers en metselaars.

Heb je ervaring of interesse , laat het ons dan even weten op vrijwilliger @ eynderhoof.nl

Wilt u ook vrijwilliger worden bij Eynderhoof?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.