Project Description
Streeklunches bij boekingen
Streeklunches, Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof, verzorgd door cateringbedrijf ‘Ons Boerenerf’.
Al deze lunches worden u in “buffetvorm” aangeboden.
Prijzen vanaf 25 personen. Bij 15 tot 25 personen berekenen wij een toeslag van € 2,85 p.p.
Kleine lunch nr. 1 € 15,00 p.p.
Kop soep, keuze uit tomatensoep, tomaten/groentesoep en groentesoep
Tijdens het seizoen ook aspergesoep en pompoensoep (hiervoor wordt € 0,50 extra berekend).
3 broodjes uit eigen bakhuis
Beleg: boerenham, kaas
Koffie, thee, melk
Streeklunch nr. 2 € 21,50 p.p. ( kan bij 55+ arrangement)
Soep, keuze uit:
- Rundssoep (’s zondagse soep)
- Tomatensoep
- Limburgse mosterdsoep met spekjes
- Aspergesoep in het seizoen
Roerei met gebakken spekjes
Warm gerecht, keuze uit:
- Balkenbrij met gebakken appeltjes
- Peelham met cumberlandsaus
- Zuurvlees (varkensvlees)
Broodjes en krentenbollen van het bakhuis
Roggebrood
Boerenbrood
Suikerbrood
Vleesbeleg: boerenplaatham, boerenpaté en Limburgse droogworst
Kaas, jam, stroop en honing
Roomboter
Peelkoek
Koffie, thee, melk
Streeklunch nr. 3 € 21,50 kan bij 55+ arrangement
Soep, keuze uit:
- Rundssoep (’s zondagse soep)
- Tomatensoep
- Limburgse mosterdsoep met spekjes
- Aspergesoep in het seizoen
Zuurvlees (rundsvlees)
Warme beenham in cumberlandsaus of balkenbrij met gebakken appeltjes
Gebakken aardappelen
Roggebrood met boerenpaté
Peelkoek en suikerbrood
Koffie, thee, melk
Feestgerecht van de Herbergier € 23,50 p.p.
Rundssoep (’s zondagse soep)
Warm vlees, keuze uit:
- Zuurvlees (varkensvlees)
- Draadjesvlees (rundsvlees)
- Rode kool met appeltjes
Aardappelgerecht:
- Aardappelpuree
- Gebakken aardappelen met ui en spekjes
Nagerecht, keuze uit:
- Rijstepap met kaneel en suiker
- Botermelk met rozijnen