Project Description

Streeklunches bij boekingen

Streeklunches, Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof, verzorgd door cateringbedrijf ‘Ons Boerenerf’.

Al deze lunches worden u in “buffetvorm” aangeboden.

Prijzen vanaf 25 personen. Bij 15 tot 25 personen berekenen wij een toeslag van € 2,85 p.p.

 

Kleine lunch nr. 1                               € 15,00 p.p.

Kop soep, keuze uit tomatensoep, tomaten/groentesoep en groentesoep
Tijdens het seizoen ook aspergesoep en pompoensoep (hiervoor wordt € 0,50 extra berekend).

3 broodjes uit eigen bakhuis

Beleg: boerenham, kaas

Koffie, thee, melk

 

Streeklunch nr. 2                                € 21,50 p.p. ( kan bij 55+ arrangement)

Soep, keuze uit:

  • Rundssoep (’s zondagse soep)
  • Tomatensoep
  • Limburgse mosterdsoep met spekjes
  • Aspergesoep in het seizoen

Roerei met gebakken spekjes

Warm gerecht, keuze uit:

  • Balkenbrij met gebakken appeltjes
  • Peelham met cumberlandsaus
  • Zuurvlees (varkensvlees)

Broodjes en krentenbollen van het bakhuis

Roggebrood

Boerenbrood

Suikerbrood

Vleesbeleg: boerenplaatham, boerenpaté en Limburgse droogworst

Kaas, jam, stroop en honing

Roomboter

Peelkoek

Koffie, thee, melk

Streeklunch nr. 3                                € 21,50 kan bij 55+ arrangement

Soep, keuze uit:

  • Rundssoep (’s zondagse soep)
  • Tomatensoep
  • Limburgse mosterdsoep met spekjes
  • Aspergesoep in het seizoen

Zuurvlees (rundsvlees)

Warme beenham in cumberlandsaus of balkenbrij met gebakken appeltjes

Gebakken aardappelen

Roggebrood met boerenpaté

Peelkoek en suikerbrood

Koffie, thee, melk

 

Feestgerecht van de Herbergier        € 23,50 p.p.

Rundssoep (’s zondagse soep)

Warm vlees, keuze uit:

  • Zuurvlees (varkensvlees)
  • Draadjesvlees (rundsvlees)
  • Rode kool met appeltjes

Aardappelgerecht:

  • Aardappelpuree
  • Gebakken aardappelen met ui en spekjes

Nagerecht, keuze uit:

  • Rijstepap met kaneel en suiker
  • Botermelk met rozijnen