Uitnodiging

Jubileum zomerconcert

Zoals jullie wellicht weten viert harmonie Pro Musica in 2022 haar 25 jarig bestaan. Gedurende dit jubileumjaar worden er diverse jubileumactiviteiten georganiseerd, waaronder een zomerconcert, op zaterdag 16 juli, in openluchtmuseum Eynderhoof.

Het zomerconcert is een jaarlijks terugkerend evenement, maar natuurlijk pakken we dit jaar extra uit, om samen met u, ons zilveren jubileum te vieren.

Als gastvereniging verwelkomen we deze avond Seniorenorkest Groot Someren. Zij zullen samen met Harmonie Pro Musica als één groot orkest, van maar liefst 100 muzikanten, gaan optreden om u een spetterende, muzikale avond te bezorgen.

De avond bestaat uit een afwisselend programma voor jong en oud, en voor liefhebbers van diverse muzieksoorten, in het thema Mediterraan. Het belooft een geweldig spektakel te worden in de sfeervolle ambiance van ons eigen openluchtmuseum Eynderhoof.

Als inwoner van Nederweert-Eind bent u van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! De poorten van Eynderhoof zijn geopend vanaf 18.30 uur, en van 19.30 uur tot ± 22.00 uur kunt u gaan genieten van een exclusief voor deze avond samengesteld programma.

De entree bedraagt €7,50 p.p. en is incl. een lekker kopje koffie of thee.

Noteer dit gezellig avondje uit alvast in uw agenda, zodat u het zeker niet hoeft te missen. Wij hopen u in ieder geval op zaterdag 16 juli te mogen begroeten en entertainen.

Om alvast in de sfeer te komen kunt u middels onderstaande QR code een fragment uit het zomerconcert van 2019 beluisteren.

Wat ons betreft tot 16 juli in Eynderhoof!

Bestuur, vrijwilligers en leden van Harmonie Pro Musica, Seniorenorkest Groot Someren en Stichting Openluchtmuseum Eynderhoof